صعودی و نزولی ترتیب: کسری ، اعشار

ساخت وبلاگ

img-icon

صعودی و سفارش نزولی: وقتی پرواز پله ها را می بینید ، اولین چیزی که به ذهن خطور می کند چیست؟آیا این شبیه به چگونه نیست ، اگر از پایین شروع کنید و می خواهید بالا بروید ، تعداد هر پرواز پله را افزایش می دهید تا اینکه به مرحله برتر برسید و برعکس؟سفارش صعودی به معنای ترتیب دادن اعداد به ترتیب صعودی از حداقل به بزرگترین است. از طرف دیگر ، نظم نزولی وقتی است که ما اعداد را به ترتیب صعودی از یک مقدار بالاتر به یک پایین تر ترتیب می دهیم. دانش آموزان همچنین این موارد را می آموزند تا شماره ها را از تعداد بزرگتر تا کوچکتر و همچنین از تعداد کوچکتر تا بزرگتر ترتیب دهند. برای دانش آموزان مهم است که مفاهیم اساسی مانند اینها را بیاموزند ، زیرا نه تنها در دانشگاهیان بلکه در فعالیتهای روزانه نیز مورد استفاده قرار می گیرند. نظم صعودی و نظم نزولی مفاهیم جزئی هستند اما نقش عمده ای در موضوع به طور کلی دارند.

در این مقاله ، ما یادگیری معنای صعودی و نزولی معنی ، اعشار ، کسری ، نمونه های حل شده و موارد دیگر را پوشش خواهیم داد. ادامه خواندن

نظم صعودی و نزولی

اکنون ما در اینجا با جزئیات صعودی و نزولی در اینجا بحث خواهیم کرد.

ترتیب صعودی

قبل از شروع ، به مثال سفارش صعودی آورده شده در زیر نگاهی بیندازید.

Ascending Order

بنابراین ، نظم صعودی چیست؟وقتی به داده های زیادی دسترسی پیدا می کنیم ، قرار دادن آن به ترتیب خاصی آسان نیست. سفارش به ما کمک می کند تا داده ها را به روشی سازمان یافته مرتب و فیلتر کنیم. هنگامی که داده ها به ترتیب کوچکترین تا بزرگترین ترتیب داده می شوند ، آن را به ترتیب صعودی خوانده می شود.

بنابراین ، نظم صعودی به معنای روشی مرتب سازی است که در آن مرتب سازی از پایین ترین تا بالاترین شروع می شود.

ما معمولاً با قرار دادن کاما بین اعداد یا با استفاده از نماد کمتر از () ترتیب صعودی را نشان می دهیم (<) between numbers. For example,

آیا تا به حال با شرایطی روبرو شده اید که بسیاری از پوشه ها/پرونده ها/اسناد حیاتی را داشته باشید که ممکن است برای شما مفید باشد ، اما نمی توانید صحیح را پیدا کنید؟خوب ، ما می توانیم با تنظیم آنها در برخی از الگوی یا نظم خاص ، چنین مشکلاتی را حل کنیم. تنظیم چیزها به ترتیب صعودی یکی از راه های جمع آوری و نمایش داده ها است.

ترتیب نزولی

اکنون ، دوباره نگاهی به تصویر داده شده در زیر بیندازید.

Descending Order

سفارش نزولی چیست؟اگر اعداد از بزرگترین تا کمترین تعداد ترتیب داده شوند ، گفته می شود که به ترتیب نزولی است. به عبارت ساده ، نظم نزولی به عنوان ترتیب از بالاترین تا پایین ترین تعریف می شود.

To arrange the numbers in descending order, we start with the largest number and move toward the smaller numbers one by one. For representing descending order, we use greater than sign ((>)). For example, (18>15>11>6>3>1).

صعودی ، سفارش نزولی: قوانین

برای ترتیب دادن اعداد به ترتیب نزولی و صعودی ، نامزدها باید برخی از قوانین و مقررات را رعایت کنند. بنابراین ، قوانین مربوط به نزول و صعودی به طور جداگانه ذکر شده است. بگذارید نگاهی به آنها بیندازیم.

قوانینی برای سفارش صعودی

قوانین زیر باید هنگام تنظیم مجموعه ای از اعداد به ترتیب صعودی دنبال شود:

  1. ابتدا رقم اعداد را بشمارید. A (1 )-شماره رقمی همیشه از شماره (2 )-شماره رقمی کوچکتر است.
  2. اگر همه اعداد دارای تعداد برابر رقم باشند ، آنگاه شماره ای که رقم اول آن بیشتر باشد بیشتر خواهد بود.
  3. اگر اعداد دارای تعداد مساوی از رقم هستند و رقم اول یکسان هستند ، آخرین رقم را با هم مقایسه کنید.
  4. مقادیر باید به ترتیب از کوچکترین تا بزرگترین باشد.
  5. مقدار اول همیشه کوچکترین خواهد بود و آخرین مقدار همیشه بزرگترین است.

قوانین سفارش نزولی

قوانین زیر باید هنگام تنظیم مجموعه ای از اعداد به ترتیب نزولی دنبال شود:

  1. همیشه بیشترین تعداد را اول انتخاب کنید و بنابراین ، شماره اول بزرگترین خواهد بود.
  2. صفر از هر عدد منفی بیشتر است.
  3. اعداد مثبت از هر عدد منفی و صفر بیشتر هستند.
  4. اعداد دو رقمی همیشه بیشتر از یک عدد یک رقمی هستند.
  5. اگر همه اعداد دارای تعداد برابر رقم باشند ، آنگاه شماره ای که رقم اول آن بیشتر باشد بیشتر خواهد بود.
  6. اگر اعداد دارای تعداد مساوی از رقم هستند و رقم اول یکسان هستند ، آخرین رقم را با هم مقایسه کنید.

نظم صعودی و نزولی در ریاضیات

در ریاضیات ، سفارش صعودی به معنای اعدادی است که می توان از کمترین تعداد به بیشترین تعداد ترتیب داد. اگر ما در مورد دستور نزولی صحبت کنیم ، برعکس خواهد بود. این ترتیب در ریاضیات به دانش آموزان دبستان کمک می کند تا در مورد ترتیب اعداد در کاهش یا افزایش نظم برای حل مشکل ، آگاهی داشته باشند. ترتیب این شماره ها را می توان در هر یک از سیستم های شماره واقعی انجام داد.

ترتیب صعودی و نزولی اعداد منفی

شما می توانید با قرار دادن اعداد منفی داده شده از کوچکترین تا بزرگترین مقادیر ، ترتیب صعودی ترتیب دهید. در صورت نیاز به تسویه حساب آنها به ترتیب نزولی ، می توانیم آنها را از بزرگترین ارزش به کوچکترین آنها ترتیب دهیم. این امر به این دلیل است که مقادیر مطلق (بزرگی یک عدد واقعی بدون توجه به علامت آن) از اعداد کوچکتر از مقادیر مطلق (بزرگی یک عدد واقعی بدون توجه به علامت آن) بیشتر است. اما ، بارها و بارها ، مردم آن را گیج کننده می دانند. و بنابراین ، ترتیب دادن اعداد صحیح مثبت به ترتیب صعودی آسان است ، اما ما باید با اعداد صحیح منفی مراقب باشیم. بیشترین تعداد با یک علامت منفی (-) از کمترین مقدار است.

در تعداد منفی ، کمترین تعداد با علامت منفی بالاترین مقدار را دارد. بنابراین ، اگر مجبور هستید ( -34 ، -56 ، -4 ) را به ترتیب صعودی و نزولی ترتیب دهید ، آنگاه به ترتیب زیر ترتیب داده می شود:

در اینجا ، (-4 ) بیشترین تعداد است و (-56 ) کمترین تعداد از سه عدد است.

نظم صعودی و نزولی کسری

ترتیب صعودی کسری به معنای تنظیم کسری های داده شده در ترتیب فزاینده است ، در حالی که ترتیب نزولی به معنای تنظیم مقادیر کسری داده شده در ترتیب کاهش است. در حالی که مقادیر کسری را به ترتیب صعودی یا نزولی ترتیب می دهند ، دانش آموزان باید دو راه را برای ترتیب آنها دنبال کنند. روشهای زیر را بررسی کنید.

  • با تبدیل کسری به اعشار
  • با تبدیل کسری های داده شده به کسری مانند

ما می توانیم با تقسیم شمارنده با مخرج ، کسری را به اعشار تبدیل کنیم. سپس می توانیم با نگاهی به قسمت کل تعداد و مقادیر مکان اعشاری ، ترتیب آن اعشار را به ترتیب صعودی یا نزولی انجام دهیم.

For example: Arrange the given fractions (3frac>,2frac,3frac>) به ترتیب صعودی.

تنظیم اعداد اعشاری داده شده به ترتیب نزولی ، ما می گیریم ،

برای روش دوم ، ابتدا باید LCM از مخرج همه کسری را پیدا کنیم. سپس با پیدا کردن LCM از مخرج ، مخرج بخش های داده شده را به بخش های مشابه تبدیل کنید. سپس مقادیر موجود در شمارنده کسری به دست آمده را مقایسه کرده و آنها را به ترتیب افزایش یا کاهش ترتیب دهید.

For example, compare the fractions (frac,frac = frac> = frac>) با نوشتن آنها به ترتیب صعودی

LCM از مخرج (3 ، 4 ، 12 ) و (16 = 48 )

اکنون ، شمارنده این موارد مانند کسری را ببینید. کسری با بزرگترین شمارنده بزرگترین است.

نظم صعودی و نزولی در اعداد اعشاری

اعداد اعشاری با نگاه به مقدار مکان اعداد اعشاری به ترتیب صعودی یا نزولی ترتیب داده می شوند. در مرحله اول ، کل قسمت اعشار را بررسی کنید ، در صورتی که کل رقم های تعداد یکسان باشند ، به رقم در مکان دهم نگاه کنید. اگر رقم در مکان دهم نیز یکسان است ، رقم ها را در مکان صدمین و غیره بررسی کنید.

For example, (1.09> 2.07> 2.40> 2.45> 3.7>4. 8 ) ترتیب اعداد اعشاری را به ترتیب صعودی نشان می دهد.

And, (4.8> 3.7> 2.45> 2.40> 2.07>1. 09 ) ترتیب اعداد اعشاری را به ترتیب نزولی نشان می دهد.

نمونه های حل شده در مورد نظم صعودی ، سفارش نزولی

q. 1. شماره های زیر را به ترتیب نزولی ترتیب دهید. (25 ، 67 ، 45 ، 87 ، 19 ، 91 ، 24 ، 44 ، 56 ) و (34 ) ANS: تنظیم اعداد از بزرگترین تا پایین ترین به عنوان نزولی شناخته شده استبشربنابراین ، اعداد به ترتیب نزولی (91 ، 87 ، 67 ، 56 ، 45 ، 44 ، 34 ، 25 ، 24 ) و (19 ) هستند.

q. 2. تاریخ های زیر را به ترتیب صعودی لیست کنید. (17th ) ژوئیه (1995 ) ، (10th ) مارس (1990 ) ، (29th ) فوریه (1984 ) ، (17) ژوئیه (1996 ) جواب: اینگونه است که شما ترتیب صعودی را ترتیب می دهید- (29th ) فوریه (1984 ) ، (10th ) مارس (1990 ) ، (هفدهم ) ژوئیه (1995 1995 ) ، (17th ) ژوئیه (1996 ).

q. 3. اعداد اعشاری را به ترتیب نزولی ترتیب دهید. 3. 61 ، 3. 69 ، 3. 70 ، 3،72 ، 5. 006 ) و (5. 069 )

q. 4. مبلغ داده شده را به ترتیب صعودی ترتیب دهید. دنبال کردن- (55 پوند ، 75 پوند ، 98 پوند ، 99 پوند ، 100 پوند ، 101 پوند ، 200 پوند)

Q.5. Arrange the given following negative numbers in descending order. (-1, -45, -23, -101, -32, -40) Ans: While arranging the negative numbers in descending order, the highest number with a minus sign (-) is the smallest value. Thus, the arrangement is as follows- (-1>-23>-32>-40> -45>-100 )

خلاصه

در این مقاله ، ما در مورد نظم صعودی به معنای صعودی آموختیم. ما همچنین به ترتیب نزولی دامن زدیم. ما همچنین در مورد تنظیم قوانین در حالی که شماره ها را به ترتیب صعودی و نظم نزولی تنظیم می کنیم ، پیروی کردیم. ما از این قوانین در یافتن ترتیب صعودی و نزولی کسری ، اعداد اعشاری و اعداد منفی استفاده کردیم.

متداول

ما در اینجا برخی از سؤالات متداول در مورد سفارش صعودی و نزولی را ارائه داده ایم:

q. 1. آیا سفارش صعودی کوچکترین تا بزرگترین است؟جواب: بله ، هر وقت اعداد را از مقدار پایین تر به مقدار بالاتر ترتیب می دهیم ، این ترتیب به ترتیب صعودی شناخته می شود. در این ترتیب ، ما کوچکترین مقدار را در ابتدا قرار می دهیم و به سمت تعداد بیشتری حرکت می کنیم.

q. 2. چگونه می توان اعداد منفی را به ترتیب صعودی ترتیب داد؟جواب: برای ترتیب اعداد منفی ، همیشه باید به خاطر داشته باشید که بیشترین تعداد با یک علامت منفی (-) یا نماد منفی کوچکترین مقدار است.

س. 3. تفاوت بین نظم صعودی و نزولی چیست؟جواب: هنگامی که اعداد به صورت کوچکترین تا بزرگترین مرتبه ترتیب داده می شوند ، گفته می شود که آنها به ترتیب صعودی هستند ، در حالی که وقتی این تعداد به صورت بزرگترین تا کوچکترین مرتبه ترتیب داده می شوند ، گفته می شود که آنها به ترتیب نزولی هستند.

q. 4. نظم نزولی را چگونه توضیح می دهید؟جواب: اگر اعداد از بزرگترین تا کمترین تعداد مرتب شده باشند ، گفته می شود که به ترتیب نزولی است.

q. 5. ترتیب صعودی را چگونه توضیح می دهید؟جواب: اگر اعداد از کوچکترین تا بزرگترین مرتب شده باشند ، گفته می شود که به ترتیب صعودی است.

برخی از مقالات مفید دیگر توسط Embibe در زیر آمده است:

 

مفاهیم بنیادفرمول های ریاضی عاقلانه
HCF و LCMفرمول های ریاضی برای کلاس 6
فرمول های جبرفرمول های ریاضی برای کلاس 7
قانونفرمول های ریاضی برای کلاس 8
خواص مثلثفرمول های ریاضی برای کلاس 9
فرمول های مثلث سنجیفرمول های ریاضی برای کلاس 10
فرمول هایفرمول های ریاضی برای کلاس 11
فرمول های تمایزفرمول های ریاضی برای کلاس 12

نکته حرفه ای: EMBIBE فیلم های یادگیری تعاملی و سؤالات تمرین موضوع را برای ترتیب صعودی و نزولی ارائه می دهد. از طریق باهوش ترین بستر آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی جهان ، ما بازخورد کالیبره شده را بر اساس عملکرد شما ارائه می دهیم و بهبود روزها را تضمین می کنیم. امروز آزمون مسخره رایگان ما را بگیرید.

ما امیدواریم که این مقاله مفصل در مورد سفارش صعودی و نزولی برای شما مفید باشد. اگر سؤالی دارید ، ما را از طریق جعبه نظر زیر پینگ کنید و ما در اسرع وقت به شما باز خواهیم گشت.

تجارت با گزینه‌‌های باینری...
ما را در سایت تجارت با گزینه‌‌های باینری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نازنین فراهانی بازدید : 81 تاريخ : چهارشنبه 17 خرداد 1402 ساعت: 0:27